Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ -Ποιο ζευγάρι χωρίζει



Υστερα από 2,5 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μητρογιάννης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους ζωή.

Και ενώ οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού άρχισαν να αραιώνουν, ήρθε μια δήλωση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου περί γάμου και διαζυγίου που άρχισε να κινεί υποψίες. «Ενα διαζύγιο δεν είναι η καταστροφή του κόσμου καθώς, τίποτα δεν κρατάει για πάντα», είχε πει μεταξύ άλλων και μιλώντας πάντα γενικά και αορίστως.

Η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε μέσω μιας ανακοίνωσης του επιχειρηματία, η οποία, όπως σημειώνει
το apospasma.gr, εστάλη ύστερα από επικοινωνία που είχε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης με την γραμματέα του.

«Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό.Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου.Παραμένουμε δυο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.Ήδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή.Η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί γιατί το αξίζει.Θα βρει το δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία», αναφέρει χαρακτηριστικά.
iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα