Δέσποινα Μπακάλη, Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία που εμπλέκεται στην υπόθεση Τομπούλογλου...



Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 3SIXTY.COM

Καμία σχέση δεν έχει η Δέσποινα Μπακάλη με την εταιρία nextcom η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση Τομπούλογλου.
Μιλώντας με την ίδια μας είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις δουλειές του Δημοσίου και πως η εταιρία της είναι η 3Sixty.com
Η Δέσποινα που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 βρέθηκε από τα φοιτητικά της χρόνια στη ΝΔ
είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Άγη Τάτση. Παρότι και οι δύο βρίσκονται από την φοιτητική τους ηλικία στις τάξεις των δύο κομμάτων εξουσίας ποτέ δεν υπήρξαν από τους ευνοούμενους των κομματικών μηχανισμών, γεγονός που τους τιμά.

Η Δέσποινα σε μια παλαιότερη συνέντευξή της στον Αντώνη Μάριο Παπαγιώτη για το press.gr σαν υποψήφια της ΝΔ στην Β΄ Αθήνας είχε πει ανάμεσα στα άλλα:

Τελείωσα το 2ο Δημοτικό σχολείο Παπάγου και στη συνέχεια, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Pierce College, από το οποίο αποφοίτησα το 1990.
Σπούδασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από το 1990–1994, στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Συνέχισα τις σπουδές μου στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου το 1996 στο τομέα της Ευρωπαϊκής Διοίκησης. Στη διπλωματική μου εργασία ασχολήθηκα με τους «Μηχανισμούς Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Εργάστηκα στην Alpha Bank από το 1996 έως το 2009. Βασικό μου αντικείμενο οι Δημόσιες Σχέσεις, η Εξυπηρέτηση των πελατών και … τα παράπονα τους (!)
Το 2009 αποφάσισα να ακολουθήσω τον δικό μου δρόμο στον τομέα της επικοινωνίας. Μεγάλο βήμα που ευτυχώς δε το μετάνιωσα. Πρώτος και αγαπημένος πελάτης, μέχρι και σήμερα, ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank.
Το 2010, μαζί με δύο πολύ καλούς συνεργάτες, δημιουργήσαμε την 3Sixty.com, εταιρεία που ειδικεύεται στην στρατηγική επικοινωνία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Κάθε αρχή και δύσκολη.. Κάνουμε όμως αυτό που μας αρέσει και το κάνουμε καλά!
Το 2001 πήρα τη μεγάλη απόφαση και παντρεύτηκα τον Αγη Τάτση. Μαζί βλέπουμε καθημερινά τη χαρά της ζωής στα χαμόγελα της Θεοδώρας και της Ειρήνης, που μεγαλώνουν στην "δικιά" μου γειτονιά, στον Παπάγο.

Από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου, ήταν η απώλεια του αγαπημένου μου πατέρα, Κώστα Μπακάλη, το 2006. 'Εφυγε νωρίς...
Μου αρέσει η πολιτική, με την οποία ασχολήθηκα πολύ έντονα από τα φοιτητικά μου χρόνια. Από τις μεγαλύτερες χαρές μου η Ίδρυση του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας και η συμμετοχή μου στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το 2012 τοποθετήθηκα άμισθη Σύμβουλος Επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα του Γ.Τ. της Νέας Δημοκρατίας. Για εμένα η πολιτική δεν εξαντλείται σε αυτό που λέμε "υψηλή" πολιτική. Για εμένα πολιτική είναι το σύνολο των ενεργειών που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη σε όλα τα επίπεδα.

Γιατί θέτεις υποψηφιότητα;
Η προσπάθεια για την ανασύνταξη της Πατρίδας είναι χρέος και ευθύνη όλων μας. Είτε με τη συμμετοχή μας είτε με την επιλογή μας. Ο στόχος είναι κοινός :Να χτίσουμε την Ελλάδα μας από την αρχή.
Σε αυτές τις, πιο δύσκολες κατά τη γνώμη μου, εκλογές επέλεξα τη συμμετοχή. Ως νέος άνθρωπος δε μπορώ να παρακολουθώ αμέτοχη, όλα αυτά που μας θυμώνουν , όλα αυτά που μας αγανακτούν . Το οφείλω στον εαυτό μου, το οφείλω στα παιδιά μου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στο να κτίσουμε από την αρχή το αύριο που μας αξίζει.courdisto portocali
Keywords
Τυχαία Θέματα