Χριστούγεννα με πλεόνασμα και εκτσογλανισμό...



Μέρες που είναι και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μας έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα…επεσήμανε "το 2014 θα είναι η πρώτη χρονιά ανάκαμψης μετά από έξι χρόνια ύφεσης, φτάσαμε" λέει... "στο τέλος της διαδρομής και ξεκινάμε με ένα πρωτογενές πλεόνασμα" και άλλα τέτοια κουλά!!!

Μιλάει γι’ αυτό το...
γνωστό πλεόνασμα ξεδιαντροπιάς, που έρχεται από το 30% των ανέργων, από το κόψιμο των συντάξεων των ηλικιωμένων και τους μισθούς των εργατών… Μαζί με την τοκογλυφική φορολαίλαπα στα νοικοκυριά που
είναι συνεπή επειδή οι αρμόδιες Αρχές αδυνατούν να συλλάβουν τη φοροδιαφυγή και όλα αυτά τα ωραία που έχει επιτύχει η Κυβέρνηση του!!!

Και σαν μην έφθανε μόνο αυτό έχεις και τον Βενιζέλο να μιλά για «εκτσογλανισμό» της πολιτικής ζωής και δη του ΣΥΡΙΖΑ... Δεν άφηνε να εννοηθεί τίποτα για τον εαυτό του και τη λίστα Λαγκάρντ που την έκανε αβαβα αλλά και για το γεγονός ότι κατάφερε να ψηφίσει το κόμμα του ναι για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας!!!

Δυστυχώς «κύριοι» η καταστροφή που έχει συντελεστεί στη χώρα μας και στη ζωή μας είναι διότι είσαστε ανίκανοι να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων… καταφέρατε να αφήσετε την Υγεία, χωρίς υποδομές, με διαλυμένο το Δημόσιο, χωρίς στοιχειώδη Άμυνα, χωρίς κοινωνικά προγράμματα, χωρίς Παιδεία και τους Έλληνες χωρίς εργασία!!!

Γι’ αυτό και εύχομαι να σταματήσετε να μας Σώνεται…δεν θέλουμε άλλο. Φθάνει!!!!...
topontiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα