ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ

Τα περισσότερα ονόματα είναι νέων ανθρώπων. Έως εδώ καλώς. Όμως σε μια τόσο σύντομη μάχη για την σταυροδοσια δεν κυνηγάς τους νέους αλλά εκείνους που είναι ευρύτερα γνωστοί στο ποπολο αφού την περίφημη αναγνωρισιμοτητα δεν μπορούν να την πετυχουν οι νέοι..
Βέβαια έχει ένα ισχυρό επιχείρημα η Συγγρού: Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δοκιμαστούν οι γνωστοί και οι κατέχοντες την δημοσιότητα διότι δεν τους ενδιαφέρει.
Δυστυχώς ένα άλλο φαινόμενο που παρατηρήθηκε και επι προεδρίας Κ.Καραμανλη αλλά σε μικρότερο βαθμό παρατηρήθηκε σε μεγάλο και μάλιστα κραυγαλέο
στις επικείμενες εκλογές. Με παρότρυνση του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά κάποιοι ετοιμάσθηκαν τύπωσαν και …διαφημιστικά φυλλάδια νέοι άνθρωποι χωρίς φράγκο στην τσέπη δανειστήκαν και τελικά τα ονοματάκια τους δεν τα είδαν στα ψηφοδέλτια.
Λάθος γιατί εάν υποσχέθηκε ο Λυκουρέντζος και δεν υλοποίησε την υπόσχεσή του ε κάτι τρέχει στα γύφτικα αλλά να υπόσχεται ο ίδιος ο πρόεδρος και να γράφει νέους ανθρώπους στα υποδήματα του τότε ….
Όσον αφόρα τις άλλες υποψηφιότητες…
Ο Συμπιλιδης δεν έπρεπε να είναι υποψήφιος. Ενοχλεί το θυμικό των νεοδημοκρατών περισσότερο από τον…Μητσοτάκη. Ήταν λάθος η υποψηφιότητά του καθώς φυσικά δεν είναι τίποτε άλλο παρά προσωπική επιλογή του ίδιου του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Υπό την έννοια αυτή είναι θλιβερό να γίνονται τέτοιες επιλογές…Οι Λυκουρέντζος Τασουλας κατέβηκαν στο πεζοδρόμιο για σταυρό…Και έτσι έπρεπε. Μην τρελαθούμε και τελείως.. τι ήθελαν; να είναι υποψήφιοι στο Επικρατείας; Αυτό θα ήταν τουλάχιστον γελοίο.
Keywords
Τυχαία Θέματα