''ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ, ΑΛΛΑ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ''...(σ.σ αντίπαλοί σου Αρη είναι οι δεξιοί που δεν θα σε ψηφίσουν)..



Επίθεση στον Γιώργο Καμίνη εξαπέλυσε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για το δήμο Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος μέσω συνέντευξής του στο «Βήμα Fm» ...
αναφέροντας ότι «του φτιασιδώνουν την εικόνα» τα ΜΜΕ και ότι δεν έχει εικόνα του δήμου.

«O κ. Καμίνης δεν έχει εικόνα της πόλης. Μπορεί να έχει τις όποιες καλές προθέσεις, αλλά διοίκησε το Δήμο μέσα από ένα κλειστό γραφείο» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος, προσθέτοντας ότι «ο κ. Καμίνης έχει την υποστήριξη του
κόμματός του, του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο και πανηγύρισε την εκλογή του το 2010!».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο της ΝΔ, «ο κ. Καμίνης έχει επενδύσει σε μια συγκεκριμένη εικονική πραγματικότητα. Του φτιασιδώνουν την εικόνα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης».

Και συνέχισε: «Αντίπαλός μου βασικός είναι προφανώς ο κ. Σακελλαρίδης, ένας νέος άνθρωπος με τις δικές του προτάσεις. Ο κ. Καμίνης, για να μη νομίζετε ότι υπεκφεύγω, δεν είναι αντίπαλός μου. Είναι ένας πράος άνθρωπος, μου είναι συμπαθής, μέχρι εκεί όπου μπορούσε να φτάσει το πολιτικό του ανάστημα το κατάφερε και έκανε μια διαχείριση του δήμου και των υπηρεσιών του. Από εκεί και πέρα, έχει την υποστήριξη του κόμματός του, του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο πανηγύρισε την προηγούμενη εκλογή του και προσπαθεί τώρα, μέσα από την επανεκλογή του, να αναβιώσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό δεν αφορά το δήμο της Αθήνας».

«Αν δεν πετύχω ως δήμαρχος με το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργειών που θα δώσω, για να μπορεί να με ελέγχει ο πολίτης από τον πρώτο κιόλας χρόνο, εγώ θα κρεμάσω τα παπούτσια μου και θα πω "φεύγω"» τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημείωσε μάλιστα ότι «θέλω να κάνω την Αθήνα να ξαναζήσει, να γίνει μια γειτονιά, πιο διαδραστική πιο συμμετοχική».

«Δυστυχώς ακόμη και έξω από αρχαιολογικούς χώρους είναι στημένα τσαντίρια τριτοκοσμικού χαρακτήρα! Το παραεμπόριο χτυπά την καρδιά της Αθήνας» προσθέτει.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα