O Σάββας Γκέντσογλου μιλάει για την εγκυμονούσα φίλη του Αγγελική Ηλιάδη και συγκινεί [εικόνες]



Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μάλιστα μετά την αποκάλυψη ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί δέχτηκαν πόλεμο αρνητικών σχολίων. Ακόμη και η μητέρα του σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι υπάρχει... διαφορά ηλικίας μεταξύ τους και ήταν αντίθετη με την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

Ο Σάββας σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του έσπασε τη σιωπή του και απάντησε σε όλα όσα ακούγονται, λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα.

«Εγώ νομίζω πως δεν τίθεται θέμα ηλικίας ανάμεσα
σε δυο ανθρώπους. Το θέμα είναι κατά πόσον υπάρχει καλή επικοινωνία, κατανόηση και σεβασμός και παράλληλα πόσο αντιλαμβάνεται και ικανοποιεί ο ένας τις ανάγκες του άλλου».

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει, αλλά εφόσον όλοι το κάνουμε, ας αναλογιστούμε τελικά πώς ούτε εμείς οι ίδιοι δε μπορούμε να προγραμματίσουμε τη ζωή μας. Παλαιότερα έκανα κι εγώ σχέδια για το μέλλον. Είδα όμως ότι δεν έχει νόημα. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να ξυπνάω υγιής και να ζω αυτά που έχει να προσφέρει η κάθε μέρα».
«Η Αγγελική έχοντας περάσει πράγματι πολλές δυσκολίες, το να την κρίνουν επειδή ο Θεός της έκανε ένα τόσο όμορφο δώρο, μόνο γέλια της προκαλεί. Κι αυτό που αγαπώ σε κείνη από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε είναι ότι με κάνει κι εμένα να γελάω κι έτσι δένει η υπέροχη χημεία που υπάρχει ανάμεσά μας». Από το entertv.gr

iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα