O Kαραμανλής είδε και τον Σακελλαρίδη στην Μαβίλη



O NΕΣΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

O Nέστορας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης,
βρίσκεται πίσω από την...επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη. Ο Καραμανλής-ο οποίος συναντήθηκε και με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο-είδε χαρούμενος τον νέο υποψήφιο που στηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μάλιστα του έδωσε και κάποιες συμβουλές:

-Να λες την αλήθεια στον κόσμο, όσο στενάχωρη κι αν είναι...Και να μην αρνείσαι τον διάλογο με όλους. Ο διάλογος προάγει την δημοκρατία...

H συνάντηση του Καραμανλή με τον Σακελλαρίδη, έρχεται λίγες ώρες αφότου ο νεαρός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας έλαβε πανηγυρικά το χρίσμα με χιλιάδες κόσμου να έχουν συγκεντρωθεί μέσα και έξω από το ΑΚΡΟΠΟΛ.

Ο Σακελλαρίδης σύμφωνα με τους ξένους δημοσιογράφους έχει σίγουρη την νίκη στην Αθήνα και πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι η εκλογή του θα σημάνει και την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Γι΄αυτό και οι δανειστές μας-με την Μέρκελ πρώτη και καλύτερη-περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα των εκλογών για να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το εάν θα εξακολουθήσουν να συνομιλούν με την παρούσα κυβέρνηση ή θα στραφούν στα πλουσιόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ -Τσακαλώτο, Σταθάκη, Δραγασάκη, Μηλιό.

Πάντως ο Καραμανλής μετά τη συνάντησή του με τον Σακελλαρίδη εξομολογήθηκε

-Ο πιτσιρικάς θα πάρει το δήμο της Αθήνας...

kourdisto portocali
Keywords
Τυχαία Θέματα