O Bενιζέλος βρήκε ώσμωση ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ...

*Καλά Ευάγγελε, ευχαριστώ έπρεπε να λες για την πρόταση μομφής...Το ξέρεις αλλά κάτι πρέπει να κάνεις και εσύ...

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας την πρόταση μομφής «πράξη θεσμικά ακραία, πολιτικά απεγνωσμένη και εθνικά ανεύθυνη» και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ
«κόμμα συγκυρίας». Μίλησε

για ετερόκλητο αμάγαλμα που συμπράττει στην πρόταση μομφής μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στους Ανεξάρτητους Έλληνες, το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή.

Ο Ευ.Βενιζέλος τόνισε ότι ακόμη περιμένει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή για τη σύμβαση για τα υποβρύχια και έκανε λόγο για συκοφαντίες, ενώ άφησε αιχμές κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εξυπηρέτηση συμφερόντων, σημειώνοντας ότι γιαυτό το θέμα πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή.

Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά της ΔΗΜΑΡ για το «παρών» που θα δηλώσει κατά την ψηφοφορία, σημειώνοντας ότι «παρών» σημαίνει στήριξη στην κυβέρνηση. «Αλλά πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση για να δηλώσει "παρών" η ΔΗΜΑΡ» επισήμανε και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πυλώνας σταθερότητας για την κυβέρνηση και τη χώρα. Επιπλέον, επέπληξε τη ΔΗΜΑΡ που προσχωρεί στη λογική της πόλωσης, αφήνοντας αιχμές για το ότι δεν συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ για μια υπεύθυνη κεντροαριστερά.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια και ο ίδιος προσωπικά, μίλησε για «σταύρωση του κόμματος» που όμως αναμένει την ανάσταση και παράλληλα υπογράμμισε ότι εκείνοι που κάνουν τους τσάμπα μάγκες και μιλούν για σκληρή διαπραγμάτευση, να απευθύνονται αλλού κι όχι στον ίδιο. «'Εχω κάνει τη σκληρότερη διαπραγμάτευση. Από το δικό μου γραφείο έφυγε η τρόικα και μετά είχαμε τη μεγάλη πολιτική συμφωνία» υποστήριξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα