Nικήτας: "Παρέδωσα τον δήμο στον Καμίνη με Α1 από τη Moody's και σήμερα είναι μία σκάλα πάνω από τα "σκουπίδια"

Σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για την στάση του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έστειλε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στην εκπομπή "Ανασκόπηση Σήμερα" του Action24 που παρουσιάζει ο Βασίλης Ταλαμάγκας ξεκαθαρίζοντας πως θα διεκδικήσει μέχρι τελικής πτώσεως τον δήμο της πρωτεύουσας. "Όσοι ευελπιστούν ότι τέλος Μαρτίου, τέλους Απριλίου θα κάνω πίσω να το ξεχάσουν. Θα είναι unfair απέναντι σε ανθρώπους που ήδη με πλαισιώνουν", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Κακλαμάνης
δεν έκρυψε ότι συναντήθηκε με τον Γ. Καρατζαφέρη ενώ δήλωσε ότι μίλησε και με το κόμμα του Β. Πολύδωρα και του Χ. Ζώη και συγκεκριμένα με τον κ. Ζώη όπου αναμένεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτησή του για το αν θα τον στηρίξουν μέσα στις επόμενες μέρες δεδομένης και της εξέλιξης με την Αλεξία Έβερτ που αρνήθηκε να είναι υποψήφια δήμαρχος στον Δήμο Αθηναίων με την "Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό".

Όσον αφορά τον αντίπαλό του κ. Γιώργο Καμίνη ο Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε ότι " ο κ. Καμίνης ούτε ήταν ούτε είναι ανεξάρτητος και την προηγούμενη φορά στηρίχθηκε από την ΔΗΜΑΡ και το πανίσχυρο τότε ΠΑΣΟΚ. [...] Ο μόνος μη υποστηριζόμενος από κόμμα είμαι μόνο εγώ". Για τις δηλώσεις του νυν δημάρχου Γ. Καμίνη που έκαναν λόγο για εξυγίανση στα οικονομικά του δήμου και πως κατάφερε να επιτύχει και πλεόνασμα ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ότι όταν παρέδωσε τον δήμο τον παρέδωσε με πιστοποιητικό από την Moody's Α1 μεγαλύτερο από την κεντρική κυβέρνηση, "σήμερα είναι μία σκάλα πάνω απ'αυτό που λένε οι οικονομικοί συντάκτες σκουπίδια".

Για τον υποστηριζόμενο από το ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων είπε ότι δεν τον γνωρίζει και πως θέλει να ακούσει τον λόγο του, να ακούσει τις προτάσεις για τον δήμο Αθηναίων και μετά θα τον κρίνει.

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης δεν έκρυψε ότι τον φοβίζει το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών καθώς η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να υπολογίσει μόνο τα ποσοστά που θα λάβει μόνη της, αλλά και τα ποσοστά που θα λάβει και το ΠΑΣΟΚ, "η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να υπολογίζει μόνο τα του οίκου της αλλά και του συγκατοίκου της", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

http://www.youtube.com/watch?v=es_57TeHAzk&feature=youtu.be
Keywords
Τυχαία Θέματα