Nέα iPhone 5S και 5C


...

iPhone 5S και 5C-το φθηνό- από την Apple.
Όπως ανακοινώθηκε από τον CEO Tim Cook σε εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Cupertino της Καλιφόρνια το iphone 5C θα διατίθεται στις ΗΠΑ προς 99 δολ.
στα 16 GB με διετές συμβόλαιο και προς 199 δολ. στα 32 GB. Επίσης, θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα όπως πράσινο, κίτρινο, μπλε, άσπρο και κόκκινο. Διαθέτει οθόνη retina 4 ιντσών και κάμερα 8 μεγκαπίξελ. Ο επικεφαλής της εταιρείας Tim Cook κατά την παρουσίαση υπογράμμισε ωστόσο πως «δεν πρόκειται για ένα φτηνό iphone».
To 5S θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: μαύρο, άσπρο και σε χρυσό. Θα διαθέτει A7 chip - 64 bit, χαρακτηριστικό το οποίο αποτελεί «πρωτοτυπία» για τα smartphones –όπως τονίστηκε στην παρουσίαση – και θα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο.
Σε ό,τι αφορά το λειτουργικό IOS 7 εισάγει νέα χαρακτηριστικά όπως είναι το Κέντρο Ελέγχου, το AirDrop για iOS.
Επίσης, η εφαρμογή Siri είναι βελτιωμένη. Μεταξύ άλλων θα δέχεται νέες φωνητικές εντολές, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης στο Wikipedia αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.
Εκτός από την παρουσίαση των νέων iPhone, κατά τη διάρκεια του event αναμένεται να ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία διάθεσης του iOS 7, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε το νέο Apple TV και νέα iPad και iPad mini.
newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα