ME ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...(σσ το οτι η Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα γιατι ειναι θετικό για τον Αντώνη; Παράκρουση επικοινωνιακή έχουν;)



Στην Ελλάδα έρχεται η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έπειτα από σχεδόν ενάμιση χρόνο από την τελευταία της επίσκεψη. Η κυρία Μέρκελ αναμένεται ...

να έρθει στην Αθήνα στις 11 Απριλίου και ένα από τα σημαντικά ερωτήματα είναι ποιους θα συναντήσει
η Γερμανίδα καγκελάριος κατά τις επαφές της στην ελληνική πρωτεύουσα. Θα δει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ή όπως τον Οκτώβριο του 2010 αυτή η συνάντηση δεν θα είναι μέσα στην ατζέντα της;

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφαν Ζάιμπερτ, η συνάντηση της καγκελαρίου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της επόμενης Παρασκευής, ενώ οι υπόλοιπες επαφές της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενόψει της επίσκεψης.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν η κυρία Μέρκελ πρόκειται να συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Ζάιμπερτ δήλωσε ότι το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης δεν είναι ακόμη διαθέσιμο. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι πρόκειται για μια επίσκεψη για επαφές με την ελληνική κυβέρνηση και οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

Όπως και να έχει από την πρώτη επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα φαίνεται πως το κλίμα έχει αλλάξει προς το καλύτερο για τη χώρα μας, ενώ τα όσα θα δηλώσει η Γερμανίδα καγκελάριος αναμένεται να φέρουν έναν πολύ πιο θετικό τόνο σε σχέση με άλλες τοποθετήσεις της αναφορικά με την Ελλάδα.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα