Leonardo DiCaprio: «Θα παντρευτώ όταν έρθει η σωστή στιγμή»


Συνέντευξη στο CBS

Είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του Hollywood, με τις επαγγελματικές και προσωπικές του μετοχές να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Όμως αυτός παραμένει απλός και προσιτός, σαν πραγματικός σταρ.Ο λόγος για τον 39χρονο Αμερικανό ηθοποιό και πρωταγωνιστή του...
«The Wolf of Wall Street» Leonardo DiCaprio, ο οποίος σε συνέντευξή του στο CBS
Sunday Morning μίλησε για την πρόσφατη μεγάλη κινηματογραφική του επιτυχία, το ενδεχόμενο να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και το χαρακτηρισμό που του είχαν δώσει μετά τον «Τιτανικό» ως καρδιοκατακτητή, μια περίοδο που δεν την έχει νοσταλγήσει ποτέ : «Νομίζω ότι όλοι, εντάξει όχι όλοι, πιστεύουν ότι όταν έρθει η κατάλληλη ώρα να παντρευτούν θα παντρευτούν. Ετσι και εγώ. Εχω δει ενδιαφέροντες γάμους και έχω επίσης δει καθόλου ενδιαφέροντες γάμους. Ο χαρακτηρισμός μου ως καρδιοκατακτητής μου δόθηκε μετά από τον «Τιτανικό». Είναι μια περίοδος που ποτέ δεν τη νοστάλγησα ποτέ. Από εκείνη τη στιγμή ό,τι και αν έκανα, την άλλη μέρα γράφονταν ηλίθια πράγματα για εμένα. Προσπαθούσα να το αποφύγω όλο αυτό».

Ο DiCaprio αυτόν τον καιρό είναι μαζί με την καλλονή και άγγελο της Victoria’s Secret Toni Garrn. Στο παρελθόν στο πλευρό του είχαν βρεθεί οι επίσης καλλονές Gisele, Erin Heatherton, Bar Refaeli, Blake Lively.
protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα