''H EΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ''...



«Το 2013 είναι χρονιά -ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό. Η Ελλάδα επιστρέφει στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ...

σε συνέντευξή της στο CNN.
Η κ. Κεφαλογιάννη πρόσθεσε ότι η επιτυχία οφείλεται στο ότι «είμαστε αποφασισμένοι και είχαμε συγκεκριμένους στόχους», ενώ στη διαφημιστική εκστρατεία περάστηκε το μήνυμα
ότι στη χώρα υπάρχει πολιτική και οικονομική σταθερότητα.
Η υπουργός επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι τουριστικός προορισμός για όλη τη διάρκεια του χρόνου, κατεύθυνση προς την οποία το υπουργείο αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, όπως η σύνδεση του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα.
Αισιοδοξία για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα
Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, η κ. Κεφαλογιάννη δήλωσε αισιόδοξη και υπεραμύνθηκε των διαρθρωτικών αλλαγών που πρέπει να γίνουν ώστε να υπάρξει φιλικότερο περιβάλλον για επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού. Ωστόσο, τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλες θυσίες.
Αναφερόμενη στη μείωση του ΦΠΑ, δήλωσε ότι βοηθάει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα εκμεταλλεύεται πλέον κάθε τεχνολογικό νεωτερισμό, όπως το Ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς πλέον είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που αναζητούν πληροφορίες από το Διαδίκτυο και κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω αυτού.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα