AΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: EΓΩ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ

O πρώην υπουργός μιλώντας στον Real fm απαντάει για πρώτη φορά για τις επιθέσεις που δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα ακόμα και από στελέχη της ΝΔ «τα κολεγιόπαιδα που ομιλούν σπούδαζαν με τα λεφτά της οικογένειας τους, εγώ σπούδαζα και εργαζόμουν. Έχω πολλά ένσημα του ΙΚΑ» τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και αναφέρεται αναλυτικά στα φοιτητικά
του χρόνια αλλά και πως μπήκε στην πολιτική σκηνή....

Επίσης υποστηρίζει ότι είναι καλό μέσα σ΄ ένα κόμμα να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις αλλά όχι διαφορετικές ιδεολογίες. «Η διαφορετικότητα εκφράζεται μέσα στο πλαίσιο της φυσιογνωμίας της παράταξης. Άλλο διαφορετική άποψη και άλλο ουσιαστική ιδεολογική διαφωνία. Όταν συμβεί το τελευταίο προφανώς κάνουν ζημιά».
Χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ «κιτρινισμένο πουκάμισο» και τον Ευάγγελο Βενιζέλο «πρωταγωνιστή και συνέχεια μιας πολιτικής που ο κόσμος επιθυμεί να καταδικάσει».

Τάσσεται υπέρ μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης της ΝΔ, τονίζει, ωστόσο, πως θα πρέπει να επιδιωχθεί αμέσως μετά τις εκλογές εθνική συνεννόηση. «Η απειλή που θα κρέμεται πάνω από μια συγκυβέρνηση συμβιβασμών για κατάρρευση είτε λόγω διαφωνιών είτε λόγω εκβιασμών των εταίρων θα είναι επιζήμια για τη χώρα. Προφανώς, όμως, ακόμα και με αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία οφείλει να επιδιώξει τη μέγιστη εθνική συνεννόηση. Χωρίς αυτή η χώρα είναι καταδικασμένη να αποτύχει».

Για τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου ο τομεάρχης παιδείας της ΝΔ δηλώνει «Οι παρελάσεις μας θυμίζουν από που προερχόμαστε και που πάμε. Είναι ντροπή να αμαυρώνονται».
Keywords
Τυχαία Θέματα