Ζημιές στο οδόστρωμα σε δρόμους της Μεσσηνίας

Σοβαρά προβλήματα στο οδόστρωμα σε αρκετούς δρόμους του νομού Μεσσηνίας προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, όπου οι κάτοικοι διαπίστωσαν ότι σε αρκετές περιπτώσεις ρωγμές αλλά και μεγάλα ανοίγματα στους δρόμους.

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στο δρόμο Αριστομένη- Μηλιώτη, στον οποίο έγινε καθίζηση του οδοστρώματος και η αυτοψία των μηχανικών οδήγησε στο συμπέρασμα πως αυτό οφείλεται

στις βροχές, αν και το συγκεκριμένο σημείο κρίνεται ως προβληματικό, καθώς το φαινόμενο έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν.

Επιπλέον, στον επαρχιακό δρόμο Μεσσήνη - Στρέφι έχει υποστεί ζημιά η γέφυρα κι έχει ήδη εγκατασταθεί εργολαβία από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για αποκατάσταση της ζημιάς. Η κυκλοφορία όπως είναι φυσικό έχει διακοπεί μέχρι να σταθεροποιηθεί πλήρως το οδόστρωμα.

Επίσης, έχουν διαπιστωθεί ζημιές στον δρόμο Ριζόμυλος - Πύλος λίγο πριν την είσοδο της Πύλου και στο δρόμο Αμπελόφυτο - Χώρα, λίγο πριν την είσοδο της Χώρας, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ρηγμάτων.

Τα παραπάνω φαινόμενα αποτέλεσαν την αιτία για να ξεκινήσει αυτοψία σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση του για να αποφευχθούν προβλήματα που πιθανώς μπορεί να δημιουργηθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα