Ζαγοράκης Ευρωεκλογές 2024: Η απάντηση στον Κακλαμάνη

Απάντηση στα «πυρά» του Νικήτα Κακλαμάνη έδωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος εάν και εξελέγη ευρωβουλευτής με τη ΝΔ το 2019 έχει ανακοινωθεί ότι στις προσεχείς ευρωεκλογές θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια συζήτησης σε τηλεοπτική εκπομπή του Action24 ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην δήμαρχος Αθηνών, κ. Κακλαμάνης είχε αναφερθεί στη «μεταγραφή»

Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ. «Αφήστε να πάρει και το ΠΑΣΟΚ κανέναν δεξιό. Εμείς έχουμε πάρει το μισό ΠΑΣΟΚ. Σιγά πια, έγινε ολόκληρος ντόρος», είπε αρχικά, ενώ ερωτώμενος για το αν τον πείραξε που έφυγε ο Ζαγοράκης απάντησε: «Ευτυχώς, τον ξεφορτωθήκαμε».

Η απάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη στον Νικήτα Κακλαμάνη

Σήμερα το πρωί ωστόσο ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος στο έπος του 2004 έδωσε την δικιά του απάντηση στα απαξιωτικά λόγια του κ. Κακλαμάνη. «Η άποψη του είναι αυτή. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να μπω σε μια αντιπαράθεση με κάποιον που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί και ειδικότερα όταν λένε για μένα για ηθική. Δεν το ανέχομαι ως άνθρωπος, δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ στα τόσα χρόνια που βρίσκομαι είτε στον αθλητισμό, είτε στο ευρωκοινοβούλιο. Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν ο κ. Κακλαμάνης να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί. Από την στιγμή που βγαίνει δημόσια και τοποθετείται για μένα θα έπρεπε να ξέρει τι έχει συμβεί τους τελευταίους 3-4 μήνες. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να εκθέσω κάποιον είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε συλλογικό», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό».

Για την υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ

Αναφορικά με την απόφασή του να κατέβει στις ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ και το εάν αισθάνεται ότι προδίδει τους ψηφοφόρους της ΝΔ ανέφερε: «Το ευρωκοινοβούλιο είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τις εθνικές εκλογές. Εδώ φοράς την φανέλα της εθνικής και υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα της χώρας και τίποτα παραπάνω. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση όπως στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εάν υπήρχε, δεν θα συμμετείχα σε κάτι τέτοιο. Όχι επειδή δεν μπορώ να το υπερασπιστώ, απλά επειδή δεν ταιριάζει σε εμένα, δεν μπορώ να το κάνω. Ούτε έχω επιδιώξει ποτέ κάτι από τον οποιοδήποτε».

Τέλος στο ερώτημα που του έγινε για το εάν είναι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ απάντησε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι με την Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ. Τελειώσαμε. Δεν υπάρχει κάτι να κρυφτώ από πίσω. Έχω μάθει τόσα στα αποδυτήρια, υπάρχουν οι χαρές και οι λύπες. Δεν θα μείνω σε κάτι που έχει μείνει πίσω για εμένα. Ότι έκανα θα κάνω. Θα υπερασπίσω τα θέλω του κόμματος. Από ό,τι ξέρω στο παρελθόν έχουν γίνει πολλές μεταγραφές στα κόμματα και πάρα πολλές μάλιστα. Ο Ζαγοράκης φταίει;».

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Ζαγοράκης Ευρωεκλογές 2024, Κακλαμάνη,zagorakis evroekloges 2024, kaklamani