Υπόθεση Χ.Α.: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες, αποφασίζουν οι εισαγγελείς

Ξεκίνησε πριν από λίγο η διάσκεψη ανακριτών και εισαγγελέων για την προφυλάκιση ή μη των τεσσάρων συλληφθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Είχε προηγηθεί ένας «μαραθώνιος» απολογιών των Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου, Γιάννη Λαγού και Νίκου Μίχου που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συμμετοχή και διεύθυνση

εγκληματικής οργάνωσης.

Σημειώνεται, πως αργά χθες το βράδυ, μετά από επτά ώρες, ολοκληρώθηκε η απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση συμμετοχής στην εγκληματική οργάνωση.

Περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε και η πολύωρη απολογία του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος κινήθηκε στην ίδια «γραμμή» Κασιδιάρη.

Η απολογία του Γιάννη Λαγού, για τη δράση του οποίου υπήρχε φάκελος στην ΕΥΠ εδώ και χρόνια, ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 08.00 π.μ. της Τετάρτης και ακολούθησε απολογία του Νίκου Μίχου, που έλαβε τέλος πριν από λίγο. Στους τέσσερις αποδίδεται διευθυντικός ρόλος σε σειρά εγκληματικών πράξεων.

Εντός της ημέρας αναμένεται η απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, που έχει προγραμματιστεί για τις 15.30.

Keywords
Τυχαία Θέματα