Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου στο Σύνταγμα-Κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή για την επίθεση και τον Φίλη ως ηθικό αυτουργό (Φώτο+βίντεο)

«Τραμπούκοι και ακραία στοιχεία» ισχυρίζεται ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, ότι ήταν αυτοί που του επιτέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στο Σύνταγμα, στο περιθώριο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Ποντίων για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.

Αρχικά, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους τον έβρισαν, του έριξαν μπουκάλια με νερό και τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο. Μάλιστα, ο βουλευτής με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπο και τα ρούχα του από

τον ξυλοδαρμό κατήγγειλε το γεγονός και στα ΜΜΕ και εντός της Ολομέλειας, εν μέσω εξαιρετικά ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

Ο κ. Κουμουτσάκος κατηγόρησε ευθέως ως πρωταγωνιστές της επίθεσης που δέχθηκε μέλη της Χρυσής Αυγής. «Είδα πρόσωπα, και ξέρω υπό την καθοδήγηση ποιών αυτοί οι τραμπούκοι έδρασαν. Αυτοί οι πνευματικοί πατέρες έχουν δολοφονήσει, είναι φορείς ρατσισμού και ξενοφοβίας», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

«Το έδαφος την τροφή και το νερό για να αναπτυχθούν αυτοί οι τραμπουκισμοί, την δίνουν οι δηλώσεις. Ήρθε η ώρα ο κ. υπουργός να αναλογιστεί τι έχει προκαλέσει. Οι εμπρηστικές δηλώσεις οπλίζουν τα χέρια», είπε επίσης.

«Εκφράζω τη συμπάθειά μου για όσα υπέστη ο κ. Κουμουτσάκος και παρ’ολίγον και ο κ. Βαρβιτσιώτης από μανία τραμπούκων ακροδεξιάς στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη», σχολίασε ο υπουργός Παιδείας». «Ποιοι οπλίζουν το χέρι των τραμπούκων; Ποιοι όπλιζαν με μαχαίρια εγκληματίες; Ποιοι το χέρι του δολοφόνου του Φύσσα; Είναι προφανές ότι η Δημοκρατία δεν πρέπει να διαιρείται μπροστά στην απειλή του νεοφασισμού», συνέχισε ο κ. Φίλης, για να συμπληρώσει ότι «διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα