Ξετρελάθηκε ο Κινέζος πρόεδρος με την εγγονή του Τραμπ που τον καλωσόρισε τραγουδώντας! (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η εγγονή του Τραμπ, Αραμπέλα έδωσε για ακόμα μια φορά «παράσταση», καλωσορίζοντας τον Κινέζο πρόεδρο και την σύζυγό του στην συνάντηση με τον παππού της το Μαρ-α-Λάγκο στην Φλόριντα.

Η Ιβάνκα αποφάσισε να πάρει μαζί της την Αραμπέλα και τον Τζόζεφ, ώστε να γνωρίσουν τον πρόεδρο Σι Τζιπίνγκ, ενώ τον… μόλις ενός έτους Θίοντορ τον άφησε στο σπίτι!

Η Αραμπέλα, που μαθαίνει μανδαρινικά, μια από τις κινέζικες διαλέκτους που είναι ευρέως διαδεδομένη, τραγούδησε λίγο ντροπαλή μπροστά στους δύο προέδρους, με εκείνους να

το απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Ο Τραμπ δε, έλαμπε από υπερηφάνεια.

Η μητέρα της, λίγο αργότερα ανέβασε το video στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε: «Πολύ περήφανη για την Αραμπέλα και τον Τζόζεφ για την παράσταση προς τιμήν της επίσημης επίσκεψης στις ΗΠΑ του προέδρου Σι Ζιπίνγκ και της κυρίας Πενγκ Λιουάν».

Η Αράμπελα είχε πρωταγωνιστήσει πάλι στο διαδίκτυο, όταν έκανε κάτι παρόμοιο στην κινεζική πρεσβεία της Ουάσινγκτον.

Very proud of Arabella and Joseph for their performance in honor of President Xi Jinping and Madame Peng Liyuan’s official visit to the United States. 欢迎 (welcome)!

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Apr 7, 2017 at 3:52pm PDT

Το άρθρο Ξετρελάθηκε ο Κινέζος πρόεδρος με την εγγονή του Τραμπ που τον καλωσόρισε τραγουδώντας! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα