Βρέθηκε κοκαΐνη στο βρετανικό κοινοβούλιο!

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει κάνει η αποκάλυψη ότι ίχνη κοκαΐνης βρέθηκαν σε τουαλέτες του βρετανικού κοινοβουλίου, σε αρκετές περιπτώσεις μερικά μόλις μέτρα απόσταση από γραφεία συγκεκριμένων βουλευτών!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η άσπρη σκόνη βρέθηκε σε εννέα τουαλέτες, οι περισσότερες στα κυλικεία του κοινοβουλίου, όπου επιτρέπονται και καλεσμένοι των βουλευτών. Συν τοις άλλοις, ίχνη κοκαΐνης εντοπίστηκαν και σε χώρους λίγα μέτρα από τα γραφεία των βουλευτών όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στο κοινό.

«Με

την κατάπτωση των ηθών έρχεται και κάτι το σάπιο. Και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι σάπιο στον ίδιο τον θεσμό», σχολίασε ο Ντάγκλας Κάρσγουελ, βουλευτής των Συντηρητικών.

Η ανακάλυψη της χρήσης κοκαΐνης αποκαλύφθηκε όταν έγιναν έλεγχοι παρόμοιοι με αυτούς που κάνουν τα ειδικά κλιμάκια της Δίωξης και των τελωνειακών αρχών, με τοποθέτηση ενός υλικού σε επιφάνειες που αποκτούν μπλε χρώμα όταν είχε προηγηθεί χρήση του ναρκωτικού. Στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν σε καπάκια τουαλέτας και συσκευές στεγνώματος των χεριών.

Keywords
Τυχαία Θέματα