Βρέθηκε κλειδωμένος στο υπόγειο του σπιτιού του μετά από 20 χρόνια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που είδαν οι αστυνομικοί σε ένα από τα σπίτια που έκαναν έφοδο, στο πλαίσιο ερευνών για μέλη συμμορίας ναρκωτικών.

Ένας νεαρός με γένια ως το γόνατο και πολύ μακριά νύχια, βρισκόταν δεμένος στο κρεβάτι, σε ένα δωμάτιο του υπογείου χωρίς φως και γεμάτο ακαθαρσίες.

Ο Armando de Andrade εξαφανίστηκε όταν ήταν 16 χρονών ενώ ο πατέρας του και η μητριά του δήλωναν πως είχε μετακομίσει σε άλλη περιοχή της Βραζιλίας όπου ζούσε με την οικογένεια του.

Στην πραγματικότητα, ο 36χρονος είχε κλειδωθεί στο υπόγειο από τους γονείς του όταν ήταν μόλις 16 ετών, για να τον τιμωρήσουν για την εξάρτηση του από το αλκοόλ.

Έτσι τουλάχιστον υποστήριξε στο Globo News TV, η Aparecido Rocha Brasil που ζει στην περιοχή και ρωτούσε συνεχώς για τον άτυχο Armando. Οι γείτονες της οικογένειας στο Guarulhos, στο Σάο Πάολο, θυμούνται τον 16χρονο Armando ως ένα παιδί που του άρεσε το skateboard και δεν αποχωριζόταν την αγαπημένη του κιθάρα, ενώ ο παιδικός του φίλος δήλωσε: «Όταν ρωτούσαμε για αυτόν, πάντα μας έλεγαν το ίδιο πράγμα. Ότι ζει στα βορειοανατολικά, ότι δουλεύει, ότι είναι καλά και έχει κάνει οικογένεια εκεί. Αυτά μας έλεγαν».

Από τη μεριά τους, σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί που έσωσαν τον 36χρονο ύστερα από 20 μαρτυρικά χρόνια, ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τους γονείς που έχουν εξαφανιστεί ύστερα από επίθεση της τοπικής κοινωνίας. Ο επικεφαλής Celso Marchiori, δήλωσε πως ο άτυχος νεαρός βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, κάτι που προβλημάτισε τους αστυνομικούς , σκεπτόμενοι μήπως βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών. «Δεν ήταν σε θέση να καταλάβει ότι ήμασταν αστυνομικοί. Ζητήσαμε βοήθεια και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Είναι ένα πολύ ανθυγιεινό μέρος. Δεν θα είχε επιζήσει. Δεν υπήρχε καθόλου φως», ανέφερε ο κ. Marchiori.

Ο Amancio de Andrade, πατέρας του 36χρονου, αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως ο Armando επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι μετά από απουσία πολλών ετών και ζήτησε ο ίδιος να τον κλειδώσουν προκειμένου να ξεφύγει από τα ναρκωτικά. «Έχει γίνει ολόκληρος άντρας. Δεν ήρθε ποτέ σε επαφή μαζί μας. Την περασμένη εβδομάδα άνοιξα την πόρτα και ήταν εκεί. Του έδωσα φαγητό και τον άφησα να μείνει στο υπόγειο. Μου ζήτησε να κλειδώσω την πόρτα για να μην μπορεί να βγει έξω».

Ο Armando έχει μεταφερθεί σε ψυχιατρική πτέρυγα τοπικού νοσοκομείου ενώ βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει για όσα βίωσε. Προς το παρόν, είναι σε θέση να απαντήσει με νεύματα σε ερωτήσεις, όπως δείχνει βίντεο στο οποίο ένας φίλος του, προσπαθεί να του μιλήσει. Οι γονείς καταζητούνται από τις Αρχές.

Δείτε το video:

Το άρθρο Βρέθηκε κλειδωμένος στο υπόγειο του σπιτιού του μετά από 20 χρόνια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα