«Βούρκωσε η οικογένεια Γκαρσία»

Αρχικά, τόνισε: «Η όλη οργάνωση έγινε αρκετά γρήγορα, στο διάστημα μιας εβδομάδας, γιατί ο Πάμπλο Γκαρσία φεύγει για ένα μήνα Ισπανία για μαθήματα προπονητικής».

Για την οδό «Πάμπλο Γκαρσία»:

«Οι ταμπέλες έχουν μπει ήδη. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για αυτό, λεπτομέρειες θα μάθει ο κόσμος τις επόμενες ημέρες όπου θα βγει και η σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου. Εκεί που καθόμασταν μας ήρθε αυτή η ιδέα, ενημερώσαμε και τον Πάμπλο Γκαρσία απευθείας, του το μεταφέραμε και με μεγάλη του χαρά μας επισκέφτηκε. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές εδώ, όχι μόνο σαν

σύνδεσμος αλλά και σαν χωριό. Είχαμε να βιώσουμε κάτι αντίστοιχο από την εποχή που είχε έρθει η ομάδα το 1997, πραγματικά έγινε χαμός! Θέλω να ευχαριστήσω τον Γκαρσία και μέσω του σταθμού σας για αυτήν την επίσκεψη του, που είχε την υπομονή και υπέγραψε πάνω από 1500 αυτόγραφα στις τέσσερις ώρες που βρέθηκε στο σύνδεσμο μας».

Και προσέθεσε: «Οι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να είναι μακριά από την ομάδα, ωστόσο εμείς και όλος ο κόσμος δεν τον ξεχνάμε. Όπου πάει, όπου βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, δέχεται την αγάπη του κόσμου. Χτες η γυναίκα του βούρκωσε με όλα αυτά που έβλεπε, ενώ ήταν μαζί τους και ο γιός τους ο μικρός.Έχουμε μια πηγή εδώ στο χωρίο, όπου λέμε ότι όποιος πιεί νερό από αυτήν, παντρεύεται στο τέλος Αρναιώτισα και ο μικρός γιος του ζήτησε να πιεί από εκεί νερό. Ε τον πήγαμε και εμείς!».

Τέλος είπε: «Ήταν πολύ συγκινημένοι και οι τρεις. Μας ζήτησε στο τέλος να βγει μια φωτογραφία μόνος του κάτω από την οδό, ώστε να την στείλει στην οικογένεια του στην Ουρουγουάη».

πηγη;sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα