Βουλευτές και σύμβουλοι ως «ταύροι εν υαλοπωλείο»

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, λίγο πριν ψηφιστεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης, όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στα χέρια με τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και συνεργάτες του.

Στην αίθουσα βρίσκονταν καταληψίες του κάμπινγκ Βούλας και εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας – Βουλιαγμένης και τα αίματα άναψαν όπως γράφει το vimaonline.gr

όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς επιτέθηκαν φραστικά στον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πανδαιμόνιο.

Συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού, εξερράγη, όταν ένας καταληψίας τον έβρισε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη, με τον Περιφερειάρχη Αττικής να έρχεται στα χέρια με τον Δ. Τσουκαλά και τον βουλευτή και περιφερειακό σύμβουλο Σ. Παναγούλη να διαπληκτίζεται με συναδέλφους του.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και η Μελέτη για την αξιοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης υπερψηφίστηκε.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό, είπε ότι ο Στ. Παναγούλης του ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη για όσα έγιναν.

«Κάποιοι το βλέπουν ως επένδυση και άλλοι ως ξεπούλημα, ωστόσο δεν είναι όλα άσπρο μαύρο», είπε αναφερόμενος στην αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Keywords
Τυχαία Θέματα