Βοήθησε τη φίλη του να αυτοκτονήσει και τραβούσε video

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας 18χρονος από τη Utah των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία α’ βαθμού αφού φέρεται να βοήθησε στην αυτοκτονία ενός 16χρονου κοριτσιού στις 6 Μαΐου.

«Υποστηρίζουμε ότι αυτή η τραγική ιστορία, ο χαμός της νεαρής κοπέλας, ήταν αυτοκτονία» δήλωσε έξω από το δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης του Tyerell Przybycien, Neil Skousen, προσθέτοντας ότι οι πράξεις του πελάτη του δεν συνιστούν

ανθρωποκτονία.

Η 16χρονη Jchandra Brown βρέθηκε απαγχονισμένη σε μία δασώδη περιοχή στη λίμνη Maple από κυνηγούς, ενώ δίπλα στη σορό της βρέθηκαν δύο σακούλες όπου η μία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα καρτελάκι υπαλλήλου από εστιατόριο και ένα σύντομο σημείωμα αυτοκτονίας που έφερε την υπογραφή της Brown και έγραφε «δείτε το βίντεο, βρίσκεται στο κινητό μου».

Πολύ κοντά στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε και μία απόδειξη στο όνομα του Przybycien που έδειχνε την πρόσφατη αγορά σχοινιού καθώς και άλλων αντικειμένων.

Το 10λεπτο βίντεο που κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της νεαρής κοπέλας και φέρεται να τραβήχτηκε από τον ίδιο τον 18χρονο κατηγορούμενο, προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου την περασμένη Τετάρτη. Σε αυτό, ακούγεται μία αντρική φωνή που εικάζεται ότι είναι του Przybycien να αποκρίνεται με «οκ» και επιφωνήματα καθώς η Brown βάζει τέρμα στη ζωή της.

Σε άλλες στιγμές ακούγεται απλώς να σχολιάζει τον θάνατο της κοπέλας λέγοντας π.χ. «αυτό συμβαίνει όταν ο εγκέφαλος σταματά να παίρνει οξυγόνο».

Το βίντεο ολοκληρώνεται με την αντρική φωνή να λέει: «Υποθέτω πως θα το αφήσω εδώ αυτό», εννοώντας το πτώμα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου δεν αρνείται την εμπλοκή του πελάτη του στην αυτοκτονία της κοπέλας, όμως υποστηρίζει ότι η κατηγορία της ανθρωποκτονίας δεν έχει βάση καθώς η απόφαση της Brown να θέσει τέρμα στη ζωή της ήταν δική της επιλογή.

Στο κινητό του 18χρονου κατηγορουμένου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας και αναμένεται να του απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες.

Το άρθρο Βοήθησε τη φίλη του να αυτοκτονήσει και τραβούσε video εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα