«Βλάκας ο Σταυρίδης και παράδειγμα βλακείας ο Άδωνις»

Επί παντός επιστητού μίλησε η γνωστή βυζαντινολόγος και συγγραφέας Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ στην εκπομπή του «Γιάφκα» του Σπύρου Χαριτάτου.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Αρβελέρ αναφέρθηκε στα πολιτικά και κοινωνικά τεκταινόμενα, επικρίνοντας τους κ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Στέλιο Σταυρίδη, αλλά και Θεόδωρο Πάγκαλο, ενώ παράλληλα μίλησε και για το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη.

Ειδικότερα,

η κα Αρβελέρ χαρακτήρισε «βλάκα» τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιο Σταυρίδη και σχολιάζοντας την επίμαχη πτήση στο λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη, που του κόστισε τη θέση του προέδρου του Ταμείου, είπε: «Ήταν φίλος με αυτούς με τους οποίους έκανε τη σύμβαση; Αν ήταν, είναι κακό. Είναι βλάκας».

Όσον αφορά στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, η κα Αρβελέρ τον αποκάλεσε «παράδειγμα βλακείας» καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «υπουργώ σημαίνει υπηρετώ».

Μάλιστα, άφησε αιχμές και κατά του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Πάγκαλου, σχολιάζοντας την γνωστή δήλωση του «όλοι μαζί τα φάγαμε».

«Δεν τα φάγαμε όλοι όπως είπε κάποιος. Απλά φταίμε όλοι ως μέλη μιας κοινωνίας», δήλωσε η κα Αρβελέρ.

Τέλος, η γνωστή βυζαντινολόγος αναφέρθηκε και στον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη και τις φωτογραφίες της σορού που δημοσιεύθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ, σημειώνοντας: «Εκείνος που φταίει, είναι αυτός που έδωσε τη φωτογραφία. Από πίσω υπάρχει το αν κάποιος τον πλήρωσε για να το κάνει, γιατί κλπ.».

Keywords
Τυχαία Θέματα