Βίντεο-ντροπή! Τούρκοι λιμενικοί χτυπούν σκάφος με μετανάστες

Και ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την κυβέρνηση της Άγκυρας ως προς το Προσφυγικό, βίντεο του κρατικού αγγλικού καναλιού BBC δείχνει αν μη τι άλλο το απάνθρωπο πρόσωπο της Τουρκίας.

Το βίντεο δείχνει Τούρκους λιμενικούς να χτυπούν με κοντάρια σκάφος το οποίο μεταφέρει μετανάστες. Σύμφωνα με το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο το σκάφος είναι εν πλω με κατεύθυνση ελληνικό νησί.

Στο σκάφος επιβαίνουν παιδιά και γυναίκες

που ακούγονται να ουρλιάζουν, όταν οι πρόσφυγες δέχονται τα χτυπήματα με τα ξύλινα κοντάρια από τους Τούρκους λιμενικούς.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC, το περιστατικό φαίνεται ότι συνέβη σε τουρκικά χωρικά ύδατα ενώ οι μετανάστες αναχωρούσαν με προορισμό τη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των μεταναστών, οι άνδρες της Ακτοφυλακής τους επιτέθηκαν.

Από την πλευρά της η τουρκική ακτοφυλακή υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι λιμενικοί προσπαθούσαν να σταματήσουν τη βάρκα χωρίς να χτυπήσουν τους επιβάτες.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Δείτε το βίντεο

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά άλλο ντροπιαστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει Τούρκο καταστηματάρχη στη Σμύρνη να πετάει δυνατά στο έδαφος μικρό προσφυγόπουλο από τη Συρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα