Βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι καρκινοπαθούς δανειολήπτη

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία του Αλιβερίου Δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία βγαίνειι σε πλειστηριασμό το σπίτι ενός 60χρονου καρκινοπαθούς δανειολήπτη στο Αλιβέρι. Ο 60χρονος που είναι και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, πάσχει από χρόνια πάθηση και μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχε υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 60χρονος δανειολήπτης που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έχει καταθέσει από το 2011 τα χαρτιά του για σύνταξη. Για όλους αυτούς τους λόγους είχε δικαιωθεί στο πρώτο δικαστήριο που είχε γίνει, κάνοντας χρήση των διατάξεων του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα

νοικοκυριά, αλλά η τράπεζα έκανε έφεση και η καινούργια Δικαστική απόφαση αναίρεσε όλα τα παραπάνω, με αποτέλεσμα το σπίτι του 60χρονου να βγει σε πληστειριασμό.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και ειδικά από τους πρώην συναδέλφους του 60χρονου στο Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Εύβοιας, οι οποίοι διοργανώνουν διαμαρτυρία στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, με στόχο την ματαίωση της διαδικασίας του πλειστηριασμού του σπιτιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα