«Βάζουν τους φαντάρους να αγοράσουν σαγιονάρες» καταγγέλλει ο «Σπάρτακος»

Το Δίκτυο αλληλεγγύης στρατευμένων «Σπάρτακος», προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία που χρήζει διερεύνησης από τους αρμόδιους φορείς.

Αναδημοσιεύουμε την καταγγελία του Δικτύου:

«Αυτή η κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που δεχόμαστε από τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, αρνήθηκαν να δώσουν σαγιονάρες στους συναδέλφους με πρόσχημα ότι έχει μπλοκάρει ο σχετικός διαγωνισμός. Όμως γρήγορα βρήσκαν τη λύση: στο ΚΕΝ Μεσολογγίου η διοίκηση προχώρησε σε μαζική παραγγελία και υποχρεώνει τους φαντάρους, εμμέσως

πλην σαφώς, να τις αγοράζουν από το ΚΨΜ πληρώνοντας 5,2 ευρώ και μάλιστα χωρίς απόδειξη! Δηλαδή, ο ΑΓΕΣ Τσέλιος, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος όχι μόνο αρνούνται να εκπληρώσουν τις βασικές τους υποχρεώσεις απέναντι στους νέους που υποχρέωσαν να ντυθούν στα χακί, δηλαδή να μας προσφέρουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, ένδυση κλπ, αλλά μας μεταφέρουν το κόστος της στρατιωτικής θητείας και βγάζουν κέρδος στην πλάτη μας. Φτάνει πια με τα ψέματα σας: για να μας δίνεται δωρεάν σαγιονάρες χρειάζεται διαγωνισμός, αλλά για να μας τις πουλάτε πανάκριβα και φοροδιαφεύγοντας στα ΚΨΜ, κερδοσκοπώντας ασύστολα εις βάρος μας, προχωράτε σε μια απευθείας αγορά! Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι και να διεκδικήσουν να τους δωθούν δωρεάν οι σαγιονάρες που οι διοικήσεις των ΚΕΝ ΠΟΥΛΟΥΝ στα ΚΨΜ. Καλούμε τους γονείς να πλακώσουν τα τηλέφωνα τους διοικητές και στο επισκεπτήριο του Σαββατοκύριακου να εκφράσουν την αγανάκτηση τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα