Βαρουφάκης: «O Σόιμπλε είναι ανίκανος και αστοιχείωτος» (video)

Στην ιστοσελίδα «Athens Live» μίλησε ο Γιάνης Βαρουφάκης, αποκαλώντας τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βολφγκανγκ Σόιμπλε, «Ανίκανο ανθρωπάκο και αστοιχείωτο στα οικονομικά».

«Όταν μου έλεγε ο Σόιμπλε «θα σε πετάξω έξω» του έλεγα: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Με βλέπεις να φοβάμαι;»» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών στη συνέντευξη που έδωσε σε

ομάδα φοιτητών.

Ο κ. Βαρουφάκης όταν αναφέρθηκε στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις του 2015, την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών, τόνισε ότι «η συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν ότι κεκλεισμένων των θυρών θα τους απειλούμε με έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη».

Αναφερόμενες σε συναντήσεις και διαλόγους που είχε με τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, είπε: «Στην πρώτη συνάντηση με τον Ντράγκι στην Φρανκφούρτη και μου είπε σε εκλιπαρώ μην αναφέρεις ξανά τα ομόλογα S&P γιατί μου κάνεις τον βίο αβίωτο. Μάριο του είπα δεν θα τα ξανααναφέρω ποτέ, εσύ όμως δεν θα μου κλείσεις τις τράπεζες. Τώρα, πήγε ένα μήνα μετά ο Δραγασάκης στη Φρανκφούρτη και του λέει «μην ακούς τον Βαρουφάκη, θα του προβάλω εγώ βέτο”».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Keywords
Τυχαία Θέματα