Βάρκιζα τροχαίο: «Την πήρα τηλέφωνο και το σήκωσαν από το νοσοκομείο»

Τροχαίο σοκ σημειώθηκε, τα ξημερώματα στη Βάρκιζα, όπου δύο νεαρά κορίτσια, 18 και 23 ετών, έχασαν τη ζωή τους ακαριαία. Το δυστύχημα έγινε στα Λιμανάκια, όταν δύο οχήματα που κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν μετωπικά. Στο ένα όχημα, που κατευθυνόταν προς Αθήνα, επέβαινε μόνο 24χρονος οδηγός, ενώ στο άλλο, που πήγαινε προς Βάρκιζα, ήταν συνολικά πέντε επιβάτες. Εξ αυτών τα δύο κορίτσια ανασύρθηκαν νεκρά. Εικόνες από το σημείο

του τροχαίο σοκάρουν. Όπως φαίνεται, κομμάτια από τα οχήματα έχουν διασκορπιστεί στον δρόμο ενώ άλλα βρίσκονται στο χώμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οδηγοί και οι επιβαίνοντες των οχημάτων δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

«Χάσαμε την ανιψιά μας» λέει η μητέρα της 19χρονης οδηγού

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τη μητέρα της οδηγού, η οποία, σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση, δήλωσε: «Είμαστε όλοι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Χάσαμε την ανιψιά μας και η κόρη μου είναι με σπασμένα χέρια στο νοσοκομείο. Τι μπορώ να πω… Ευτυχώς είναι ζωντανή, αλλά η ανιψιά μου έχασε τη ζωή της. Η μητέρα της είναι σε κατάσταση-σοκ. Ήταν το μοναδικό παιδί που είχε. Προσπαθούμε να την κάνουμε να συνέλθει. Το παιδί μου δεν θυμάται τίποτα, έχει απώλεια μνήμης. Το μόνο που μας ρωτάει είναι πώς είναι τα άλλα παιδιά. Ακόμα δεν ξέρει ότι έχουν χάσει τη ζωή τους. Είχε το δίπλωμα περίπου έναν χρόνο. Χθες βγήκανε μια βόλτα. Επειδή δούλευα, την πήρα στις 2:00 τηλέφωνο και το σήκωσαν από το νοσοκομείο. Είμαστε όλοι εδώ και προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάρκιζα, Την,varkiza, tin