Βάφτισαν παιδί... εις διπλούν!

Τον βάφτισαν Μεσσία, επειδή όμως ο μόνος Μεσσίας είναι ο Ιησούς, μια δικαστής στο Τενεσί των ΗΠΑ διέταξε να βαφτιστεί εκ νέου ένα παιδί, που από Μεσσίας ΝτεΣον Μάρτιν κατέληξε με νέο όνομα!

Την περσινή χρονιά πάνω από 700 παιδιά ονομάστηκαν Μεσσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και η δικαστής Λου Ανν Μπάλιου θεώρησε ότι το όνομα Μεσσίας μπορεί να προκαλέσει στο παιδί δυσκολίες μεγαλώνοντας σε μία περιοχή με τόσο έντονο χριστιανικό στοιχείο.

«Μπορεί

να τον φέρει σε δύσκολη θέση με πολλούς ανθρώπους και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να επιλέξει ποιο θα είναι το όνομά του», σχολίασε ζητώντας να ονομαστεί το παιδί Μάρτιν ΝτεΣον ΜακΚόλοου, που περιλαμβάνει το επίθετο και των δύο γονέων.

«Η λέξη Μεσσίας είναι τίτλος και είναι τίτλος που κέρδισε μόνο ένας άνθρωπος και αυτός ο άνθρωπος είναι ο Ιησούς Χριστός», σημείωσε η δικαστής.

Η μητέρα του παιδιού, Τερέσα Μάρτιν, δήλωσε σε τοπικό σταθμό πως θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. «Δεν νομίζω ότι μίας δικαστής μπορεί να αλλάξει το όνομα του παιδιού μου εξαιτίας των θρησκευτικών της πεποιθήσεων» τόνισε, όπως αναφέρει επί του θέματος το BBC.

Keywords
Τυχαία Θέματα