Τζόκερ: Πάνω από 300 δελτία το δευτερόλεπτο – 90 εκ. ευρώ έχουν παίξει οι Έλληνες

Ο παροξυσμός στο μεγαλείο του ή μάλλον καλύτερα όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο, πολλώ δε μάλλον τη σημερινή δύσκολη, οικονομικά, εποχή.

Προφανώς, και το ποσό των 17 εκ. ευρώ, που μοιράζει σήμερα το Τζόκερ είναι τεράστιο και μεγάλο κίνητρο, ένα ποσό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάθε ανθρώπου. Οι Έλληνες συρρέουν μαζικά στα πρακτορεία ΟΠΑΠ ενώ λιγότερο από μισή ώρα απομένει μέχρι την κλήρωση, με πολλούς να δίνουν ουκ ολίγα για να αυξήσουν τις πιθανότητες κέρδους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα

ο άνδρας που έγινε πρώτο θέμα το πρωί χάρη στην πρωινή εκπομπή του Σκάι που τον εντόπισε να καταθέτει σε πρακτορείο ποσό 3.000 ευρώ επειδή είδε όνειρο τους 13+3 αριθμούς στους οποίους στοιχημάτισε.

Σε αυτό το τεράστιο εργοστάσιο ονείρων στο οποίο έχει μετατραπεί η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ όπου υπολογίζεται ότι ο νικητής ή οι νικητές, όσοι δηλαδή μαντέψουν το συνδυασμό των 5+1 τυχερών αριθμών, θα μοιραστούν 17 εκατ.ευρώ έχουν «επενδυθεί» συνολικά περισσότερα από 90 εκατ.ευρώ! Αυτή την στιγμή, στα πρακτορεία κατατίθενται περισσότερα από 300 δελτία το δευτερόλεπτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα