Τζιχαντιστές δολοφόνησαν στη Μοσούλη εφήβους γιατί έβλεπαν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση

Ο σκοταδισμός και την επιστροφή σε μεσαιωνικές πρακτικές και τρόπο ζωής, πρεσβεύει ουσιαστικά το ακραίο ισλαμιστικό χαλιφάτο που έχουν φτιάξει σε περιοχές της Συρίας και του Ιράκ οι τζιχαντιστεές.

Μια ακόμα απόδειξη της ανελευθερίας, του φόβου και του τρόμου που επιβάλλουν οι τζιχαντιστές, επικαλούμενοι το Θεό, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν διδάσκει τέτοια πράγματα, αποτελεί και η δολοφονία, γιατί για τέτοια πρόκειται, 13 άοπλων εφήβων από πάνοπλους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους στη Μοσούλη για το έγκλημα ότι παρακολούθούσαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου

στην τηλεόραση.

Την είδηση μετέφερε μια μη κυβερνητική οργάνωση η οποία ανέφερε ότι οι έφηβοι συνελήφθησαν, ενώ παρακολουθούσαν το ματς ανάμεσα στο Ιράκ και την Ιορδανία για το κύπελλο Ασίας την περασμένη εβδομάδα, στην κατεχόμενη από του ισλαμιστές Μοσούλη.

Οι νεαροί δολοφονήθηκαν από εκτελεστικό απόσπασμα που άνοιξε πυρ εναντίον τους με πολυβόλα, ενώ πριν την εκτέλεσή τους το «έγκλημά» τους, η παραβίαση της Σαρία, ανακοινώθηκε από μεγάφωνα.

«Oι σοροί των εφήβων παραμένουν εκτεθειμένες εκεί, όπου εκτελέστηκαν, αφού οι γονείς τους δεν τολμούν να τα πλησιάσουν, φοβούμενοι ότι θα χάσουν και αυτοί τη ζωή τους» προσθέτει η οργάνωση.

Πριν την εκτέλεσή τους, ανακοινώθηκε από ένα μεγάφωνο, ότι το έγκλημα που διέπραξαν, ήταν ότι παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τον θρησκευτικό νόμο των τζιχαντιστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα