Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί: Απαστράπτουσα, σχεδόν γυμνή

Οι εμφανίσεις της Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί είναι πάντα ιδιαίτερες και εκθαμβωτικές και φροντίζει να επισκιάζει κάθε άλλη γυναικεία παρουσία. Αυτή τη φορά την είδαμε σε μια red carpet εμφάνιση με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας της “Shotgun Wedding” στο Λος Άντζελες. Όπως ήταν φυσικό, η Λατίνα σούπερ σταρ έκλεψε την παράσταση. Για την περίσταση, η Λόπεζ εμφανίστηκε με μια see-through extravagant δημιουργία Valentino με απλικαρισμένα κρύσταλλα και μικροσκοπικές ασημένιες μαργαρίτες.

Η δημιουργία ανήκει στην συλλογή του οίκου για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2022. Πρόκειται για μια τεράστια κεντημένη κάπα που ήταν εντελώς διάφανη, ενώ από μέσα φόρεσε ένα μικροσκοπικό nude κορμάκι. Το συγκεκριμένο look δημιουργούσε την ψευδαίσθηση του γυμνού αφού το body ήταν στην ίδια απόχρωση με το δέρμα της. Την εντυπωσιακή της εμφάνιση συμπλήρωσαν ένα ζευγάρι Tan-Go γόβες με γκλίτερ και ένα κίτρινο clutch από το brand Tyler Ellis, το οποίο ταίριαξε άψογα με τον κίτρινο φιόγκο που υπήρχε στο εσωτερικό του ρούχου. Για να ολοκληρώσει την απαστράπτουσα εμφάνισή της πρόσθεσε ένα ζευγάρι μακριά διαμαντένια σκουλαρίκια.

Η νέα ταινία

Η νέα ταινία της είναι παραγωγή της ίδιας και του Ράιαν Ρέινολντς, και είναι μια ρομαντική κωμωδία που ακολουθεί το αρραβωνιασμένο ζευγάρι Λόπεζ και Τζος Ντουχάμελ (Josh Duhamel) με τις οικογένειές τους σε ένα εξωτικό προορισμό για τον επικείμενο γάμο τους. Ωστόσο, ο γάμος παίρνει… δραματική τροπή όταν όλοι οι καλεσμένοι πέφτουν θύματα μιας παράξενης ομηρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα