Τυπική διαδικασία η επιστροφή Νίνη στον Παναθηναϊκό

Τυπική διαδικασία φαίνεται πως αποτελεί η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό στον οποίο ανδρώθηκε ως ποδοσφαιριστής. Οι δυο πλευρές αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο θα είναι διάρκειας δυόμιση ετών. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει έρθει σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες σε προφορική συμφωνία με τους «πράσινους» και η επιστροφή του αναμένεται να «κλείσει» και τυπικά αύριο, Παρασκευή.

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής έπαιξε η επιμονή του Τάκη Φύσσα, ο οποίος πιστεύει στον νεαρό ποδοσφαιριστή και θεωρεί πως μπορεί

να βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Ο Νίνης θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τους «πράσινους», προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος του διαστήματος στο οποίο είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης και να τεθεί έτσι πανέτοιμος στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου από τον Ιανουάριο.

Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και το περασμένο καλοκαίρι, όμως κάποιοι ενδοιασμοί, είχαν βάλει «φρένο» τότε στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ο νεαρός παίκτης ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και για αυτό τον λόγο, δε μπήκε σε διαδικασία επαφών με ορισμένες ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα