Τσιτσιπάς – Μπαντόσα Ελλάδα: «Ξετρελαμένη» με την Αθήνα η κοπέλα του κορυφαίου τενίστα

Εδώ και λίγες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι στην Αθήνα αφού το Σαββατοκύριακο (16-17/9) ο Έλληνας τενίστας θα παίξει με την Εθνική ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας για νίκη επί της Σλοβακίας και δίπλα του στις εξέδρες θα έχει και το κορίτσι του, την Πάουλα Μπαντόσα. Το ζευγάρι μένει στην Βουλιαγμένη όπου και κάνει καθημερινά το μπάνιο του στη θάλασσα.  Η Πάουλα Μπαντόσα είναι ξετρελαμένη από το φαγητό αλλά

και τη ζωή στην Αθήνα. Δεν «χορταίνει» τον ήλιο και τις βόλτες ενώ της αρέσει και η Αθήνα τη νύχτα. Μάλιστα φωτογράφησε βράδυ και την Ακρόπολη των Αθηνών και δημοσίευσε την φωτογραφία μαζί με μια καρδούλα! Το ζευγάρι είχε χρόνο μάλιστα να επισκεφτεί και οδοντίατρο για λεύκανση δοντιών!

Stef and Paula at the dentist in Athens! pic.twitter.com/3xzCqZ3AeM

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) September 12, 2023

Οι διακοπές του ζευγαριού στο Αιγαίο

Τις ομορφιές της Ελλάδας διαφήμισε για άλλη μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας που έχει μόνιμη κατοικία το Μόντε Κάρλο επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες την χώρα του για να κάνει διακοπές με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα. Ο Τσιτσιπάς νοίκιασε ένα μεγάλο ιστιοοφόρο και μαζί με την Ισπανίδα τενίστρια ήταν ο αδελφός του Πέτρος και πολλοί φίλοι τους από 8 χώρες του κόσμου. Το ταξίδι τους είχε ως προορισμό την Ύδρα, τη Μήλο και άλλα νησιά του Αιγαίου και όπως γράφει στο Instagram ο Έλληνας τενίστας «οι αγαπημένες μας αναμνήσεις χαράζονται στην αιώνια αγκαλιά του Αιγαίου». Ο Τσιτσιπάς “ανέβασε” στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την κρουαζιέρα και έγραψε: «Παρθένες παραλίες, κρυστάλλινα νερά, ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα και φίλοι που σε κάνουν να πιστεύεις στη μαγεία.

Μέσα στο Αιγαίο, μια πραγματικά αξιοσημείωτη καλοκαιρινή περιπέτεια εκτυλίχθηκε με φίλους από περισσότερες από 8 διαφορετικές εθνικότητες. Πλέοντας στα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας λιχουδιές, εξερευνώντας αρχαία εδάφη και μοιράζοντας γέλιο. Για μένα αυτό είναι το καλοκαίρι. Τα διαφορετικά υπόβαθρα μάς ένωσαν, τα τραγούδια των Coldplay έγιναν το soundtrack του δεσμού μας, αποκαλύπτοντας τους αληθινούς θησαυρούς της ζωής που βρίσκονται στη φιλία και τις στιγμές που μοιραζόμαστε. Καθώς ο ήλιος δύει, οι αγαπημένες μας αναμνήσεις χαράζονται στην αιώνια αγκαλιά του Αιγαίου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το ελληνικό καλοκαίρι! Ευχαριστώ οικογένεια».

The boat crew pic.twitter.com/E9ONTUNG5T

— Tsitsidosa Updates (@OnlyTsitsidosa) July 27, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς – Μπαντόσα Ελλάδα, Ξετρελαμένη, Αθήνα,tsitsipas – bantosa ellada, xetrelameni, athina