Τσιτσιπάς – Μπαντόσα χωρισμός: Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Ήταν από τα ζευγάρια που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, όχι μόνο του τένις αλλά και του παγκόσμιο star system, αφού συχνά τραβούσαν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Ο λόγος για τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά και την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα. Το ζευγάρι δεν έχανε ευκαιρία να δείχνει πόσο ερωτευμένο είναι, αναρτώντας συνεχώς στα social media φωτογραφίες του από διακοπές, ταξίδια και… τρυφερές στιγμές που είχαν μαζί.  Ωστόσο

κάτι παράξενο έγινε που προβλημάτισε όσους είχαν συνηθίζει να βλέπουν μαζί το αγαπημένο ζευγάρι. Οι δυο αθλητές διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media πυροδοτώντας τις φήμες περί χωρισμού.

Μάλιστα, ακόμα και στον λογαριασμό που είχαν δημιουργήσει με όνομα tsitsidosa, δεν υπάρχει πλέον καμία φωτογραφία εκτός από εκείνη του προφίλ! Υπενθυμίζεται ότι Πάουλα Μπαντόσα πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στην Αθήνα για να στηρίξει τον αγαπημένο της στο Davis Cup που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο Καλλιμάρμαρο. Μάλιστα είχε βάλει τη ζακέτα από την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας και είχε βάψει τα νύχια της στο χρώμα της σημαίας της χώρας μας για να φωτογραφηθεί μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει, τι έχει συμβεί μέχρι τώρα και οι δύο τους αποφάσισαν να μην έχουν κοινή παρουσία στα social media.

Οι λογαριασμοί φέρεται να έπεσαν θύμα χάκερ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος πίσω από την κίνησή τους να διαγράψουν τις φωτογραφίες είναι γιατί τόσο ο συγκεκριμένος λογαριασμός όσο και ο λογαριασμός του Στέφανου Τσιτσιπά φέρονται να έπεσαν θύμα χάκερ την Κυριακή το βράδυ. Ανέβηκαν αναρτήσεις που δεν είχαν κανένα νόημα και οι δύο τενίστες, μόλις αντιλήφθηκαν ότι χάκερ έκαναν επίθεση στους λογαριασμούς τους, έσβησαν όλο το περιεχόμενο που είχαν στα σόσιαλ. Μάλιστα, προχθές το βράδυ το ζευγάρι ήταν μαζί στο Ντουμπάι, με τον Στέφανο να ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Κίνα, αφού την άλλη εβδομάδα αγωνίζεται στο τουρνουά του Πεκίνου. Η Ισπανίδα τενίστρια, μάλιστα, για να σταματήσει τον ντόρο που ξέσπασε για τη σχέση της με τον Τσιτσιπά, μετά το κατέβασμα των φωτογραφιών τους, ανάρτησε μία νέα φωτογραφία με τριαντάφυλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς – Μπαντόσα,tsitsipas – bantosa