Τσίπρας: Ψήφος εξουσίας και διακυβέρνησης στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στη Ρόδο, κάλεσε το λαό «να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο του για τη μεγάλη ανατροπή», ζητώντας παράλληλα «ψήφο εξουσίας και διακυβέρνησης και όχι διαμαρτυρίας».

«Είναι μέγιστη πολιτική ανευθυνότητα να πιστεύει κάποιος

ότι μια μνημονιακή συγκυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί τον 13ο και 14ο μισθό καθώς και τους μισθούς και τις συντάξεις», τόνισε αρχικά ο κ. Τσίπρας, λέγοντας ότι «μόνο η Αριστερά μπορεί να το κάνει και ότι ο κόσμος πρέπει να τιμωρήσει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, ενισχύοντας την ενωτική φωνή της Αριστεράς».

«Από έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύουν μόνο το οικονομικό κατεστημένο και οι δανειστές της χώρας», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, και άσκησε κριτική στη γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη λέγοντας ότι «δεν έχουν συνειδητοποιήσει την ιστορική ευθύνη που βαρύνει όλη την Αριστερά».

«Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα τους αναγκάσει σε δεύτερες σκέψεις αν στις εκλογές της 6ης Μαΐου τα μνημονιακά κόμματα δεν συγκεντρώσουν 151 βουλευτικές έδρες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε επίσης να καλέσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν το Συνασπισμό, λέγοντας: «Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ των κοινωνικών αγώνων της δεκαετίας του '80. Το ΠΑΣΟΚ έχει εγκαταλείψει τη Δημοκρατική παράταξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα