Τσιμτσιλή για Λιάγκα: «Να διασταυρώσεις και το δικό σου ρεπορτάζ»

Την απάντησή της στον Γιώργο Λιάγκα, θέλησε να δώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης (21/05), καθώς ο παρουσιαστής διέψευσε το ρεπορτάζ της σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό», την Δευτέρα (20/05) διέψευσε κατηγορηματικά πως ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η παρουσιάστρια του Happy Day όμως, επιμένει στη

δική της εκδοχή.

«Επειδή ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε ένα ρεπορτάζ που είπα εγώ ο Γιώργος Λιάγκας, θέλω να πω ότι επιμένω στο ρεπορτάζ μου. Δεν είπα ότι έχουν κλείσει συμβόλαιο και ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αναλάβει τη διασκέδαση. Είπα ότι όλο αυτό θα γίνει σε φιλικό επίπεδο, και το γνωρίζω από πολύ καλή πηγή, οπότε Γιώργο μου διασταύρωσε και εσύ το δικό σου ρεπορτάζ. Θα είναι ένα καλεσμένος που μεταξύ άλλων, θα αναλάβει και τη διασκέδαση. Το πόσα τραγούδια θα πει δεν το ξέρω. Ο Γιώργος μπορεί να ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι σε μια μορφή συνεργασίας, εγώ όμως, δεν μίλησα για συνεργασία. Αν μας καλέσει ο κύριος Κασσελάκης στον γάμο θα δούμε», ξεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Ο παρουσιαστής επιμένει για δεύτερη ημέρα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν είναι καν καλεσμένος στον γάμο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τώρα θέλω να κάνω λίγο ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τη φίλη μου τη Σταματίνα που την εκτιμώ. Πάμε στον Κασσελάκη για να λύσουμε αυτό το περιβόητο μυστήριο. Η Σταματίνα είπε χθες ξεκάθαρα, επειδή το άκουσα, ότι ο Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη. Βγήκα χθες εγώ και είπα ότι δεν πρόκειται. Δείτε τη δήλωση της Σταματίνας και δείτε και τη δικιά μου. Όταν λέω ‘τραγουδάω στον γάμο’, σημαίνει ότι έχει στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση, ότι έχω πάρει την ορχήστρα μου και τραγουδώ στον γάμο. Δε σημαίνει ότι είμαι προσκεκλημένος σε έναν γάμο, μού δίνει το μικρόφωνο ο γαμπρός και άντε πες και στο τσακίρ κέφι ένα τραγούδι. Το είπα κι εγώ ότι μπορεί να γίνει».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Σήμερα η Σταματίνα με έψεξε ότι διαστρέβλωσα το ρεπορτάζ και να κοιτάξω τις πληροφορίες μου. Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι οι πληροφορίες μου συνήθως, όχι πάντα, είναι σωστές. Σπάνια πέφτω έξω. Θέλω να πω, γιατί μου έρχονται και τώρα οι πληροφορίες, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα τραγουδήσει στον γάμο του κ. Κασσελάκη και του κ. Μάκμπεθ. Τέλος. Μάλιστα, το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη ότι ο Στέφανος για λόγους αριστεράς ποτέ δεν θα έβαζε κάποιον σελέμπριτι να τραγουδήσει. Και παρότι είναι φίλος με τον Αργυρό, και ο πατέρας του Αργυρού είναι μάλλον αριστερός, δε θα καλούσε ποτέ έναν σελέμπριτι στον γάμο του. Εδώ πήγε στα μπουζούκια και τον έκραξαν κάποιοι».


Πηγή: Tlife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιμτσιλή, Λιάγκα,tsimtsili, liagka