Τσέραρντ: Μπορώ σε υψηλό επίπεδο, μπορούμε να ξαφνιάσουμε τον κόσμο

Η Λίβερπουλ βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια στην κορυφή της βαθμολογίας, διεκδικώντας επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα Αγγλίας και ο αρχηγός της ομάδας Στίβεν Τζεραρντ μίλησε στο "Skysports" για τους λόγους επιτυχίας των «κόκκινων», τονίζοντας πως «θα είναι αποτυχία εάν η Λίβερπουλ τερματίσει εκτός τετράδας».

«Πιστεύω πως αν μέναμε εκτός τετράδας θα ήταν μια αποτυχημένη σεζόν. Με το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα και τον τρόπο που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα, θα ήταν αποτυχία να αφήσουμε αυτό το πλεονέκτημα. Το κλειδί είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, θα βοηθήσει την ομάδα οικονομικά να

φέρει παίκτες και θα βάλει τέλος στην μεγάλη χρονική περίοδο μακριά από το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε διεκδικητές του πρωταθλήματος εφόσον παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία 10 αγωνιστικές πριν το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ. Τότε ρεαλιστικά θα έχουμε πιθανότητες να το κατακτήσουμε. Έχω εμπιστοσύνη σε μένα και στους συμπαίκτες μου ότι μπορούμε να ξαφνιάσουμε τον κόσμο», είπε ο Τζέραρντ.

Αναφορικά με το συμβόλαιό του που λήγει το 2015 ο αρχηγός των "κόκκινων" είπε: «Αν σταματήσω να είμαι ανταγωνιστικός και κάποιος άλλος έρθει να μου πάρει την θέση στην ομάδα και αν σταματήσω να το ευχαριστιέμαι και αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω κάπου αλλού τότε θα το σκεφτόμουν. Τώρα δείχνω ότι μπορώ να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα