Τρόμος στην Εθνική για το ενδεχόμενο απουσίας του Μήτρογλου από το Μουντιάλ

Μέχρι πριν λίγες μέρες το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την πορεία του τραυματισμού του Κώστα Μήτρογλου, εστιαζόταν στο αν θα μπορέσει ο διεθνής φορ να βοηθήσει τη Φούλαμ να παραμείνει στην Premier Legue.

Πλέον όσο οι εβδομάδες περνούν και ο πρώην ερυθρόλευκος παραμένει «στα πιτς», η αγωνία για την πορεία της αποθεραπείς του «πιστολέρο» κορυφώνεται, αφού είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην μπορέσει ο παίκτης να ενσιχύσει τον προσπάθεια της Εθνικήςμας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, που ξεκινά τον Ιούνιο.

Μπορεί

να απομένουν παραπάνω από δύο μήνες για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως τα μηνύματα από την κατάσταση του Μήτρογλου δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Και αυτό γιατί ο τραυματισμός του στο γόνατο θεωρείται πολύ ύπουλος και η αποθεραπεία του δεν είναι διόλου εύκολη υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή ο παίκτης βρίσκεται στο ειδικευμένο για παθήσεις και τραυματισμούς στα γόνατα κέντρο αποκατάστασης «Isokinetic» στην Ιταλία και θα παραμείνει για θεραπεία και αποκατάσταση τουλάχιστον για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες. Ηδη ακολουθεί το πρόγραμμα του αθλητικού κέντρου για δέκα ημέρες και το πιθανότερο είναι η αγωγή που θα ακολουθήσει να διαρκέσει συνολικά έναν μήνα.

Με το δεδομένο αυτό, αν όλα πάνε καλά, ο διεθνής επιθετικός θα μπορέσει να πατήσει γήπεδο στο πρώτο δεκαήμερο Μαϊου και από το σημείο αυτό και έπειτα θα θέλει ένα εύλογο χρονικό διάστημα να επανέλθει στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση.

Βλέπουμε λοιπόν ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ουδείς γνωρίζει πλέον αν θα μπορέσει ο φορ της Εθνικής να ενισχύσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα