Τρίτη η Λάτσιο, βαθμός για Βερόνα

Η Λάτσιο έπαιξε όσο χρειάστηκε για να «καθαρίσει» τον αγώνα με την Κάλιαρι από το πρώτο ημίχρονο (4-2), στον αγώνα που ολοκλήρωσε τη 10η ημέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα, έστω κι αν στην επανάληψη δυσκολεύτηκε αρκετά.

Το έργο των γηπεδούχων διευκόλυνε το γκολ του Μάουρι στο 7ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» πήρε ο Κλόζε που αποτελείωσε την ψυχολογία των Σαρδηνών σκοράροντας δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά, εν προκειμένω στο 25ο και 26ο.

Στην

επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στο «Ολίμπικο», μείωσαν έστω και με «φίλια πυρά» του Μπράφχαϊντ στο 48΄ αλλά η αποβολή του Ιμπάρμπο στο 72ο λεπτό δεν άφησε περιθώριο για κάτι καλύτερο, έστω κι αν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν κι άλλο με τον Γκαλβάο στο 84΄, καθώς ο Έντερσον έγραψε το 4-2 στις καθυστερήσεις.

Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έφτασε στους 19 και έπιασε τη Σαμπντόρια στην τρίτη θέση, ενώ το συγκρότημα του Ζντένεκ Ζέμαν έμεινε στους 9.

Στο άλλο αποψινό παιχνίδι η Ελλάς Βερόνα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, φεύγοντας με βαθμό από το «Ντίνο Μανούτσι» της Τσεζένα, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα της Εμίλια Ρομάνια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντεφρέλ στο 22ο λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Τάλεμπ στο 77΄. Ο Αντρέα Μαντορλίνι ξεκίνησε με βασικούς τους Μόρα, Ταχτσίδη, ενώ στο 64΄ ο Χριστοδουλόπουλος αντικατέστησε τον Λόπες.

Keywords
Τυχαία Θέματα