Τρίκαλα: συνελήφθη επ' αυτοφώρω εμπρηστής

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, το πρωί της Τρίτης στα Τρίκαλα ένας 41χρονος, τη στιγμή που πυροδοτούσε αυτοσχέδιο εκρηκτικό - εμπρηστικό μηχανισμό, που είχε τοποθετήσει ο ίδιος λίγο πριν, κάτω από το εμπρόσθιο μέρος Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο δημοτικό χώρο ελεύθερης στάθμευσης.

Από την πυροδότηση προκλήθηκε πυρκαγιά και υλικές ζημιές στο εμπρόσθιο μέρος του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

δύο γκαζάκια, το ένα από τα οποία είχε ήδη εκραγεί, ρούχα εμποτισμένα με οινόπνευμα και μερικώς καμένα, ένα κουτί σπίρτα, μία πέτρα και αποκόμματα χαρτιού μερικώς καμένα.

Όπως προέκυψε από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας ο 41χρονος τον μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους, τοποθέτησε παρόμοιους εμπρηστικούς – εκρηκτικούς μηχανισμούς, προκαλώντας υλικές ζημιές, στις ακόλουθες περιπτώσεις.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό, έκρηξη, παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες και όπλα και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, ενώ θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα