Τραυματισμός- σοκ στον Παναθηναϊκό!

Δεν πέρασε μια ημέρα από τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για το Τοπ-16 της Ευρωλίγκα και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν προ αρνητικών εκπλήξεων με το σοβαρό τραυματισμό του Ραμέλ Κάρι.

Ο Κάρι σύμφωνα με τις εξετάσεις στις υποβλήθηκε φάνηκε ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στην ποδοκνημική στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει για περίπου 1 μήνα. Ο Κάρι ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας το τελευταίο διάστημα και πλέον μεγάλο βάρος ευθύνης και… σκοραρίσματος πέφτει στον έτερο σούτινγκ γκάρντ Νίκο Παππά.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός χωρίς να χάσει χρόνο προχώρησε σε μία ακόμα αλλαγή στο ρόστερ του στην Α1. Οι πρωταθλητές δήλωσαν τον νεοαποκτηθέντα Ζακ Ράιτ στο ενεργητικό τους στην θέση του Μάικ Μπατίστ ο οποίος θα αγωνίζεται μόνο στις αναμετρήσεις της Euroleague.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο Ράιτ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα του «τριφυλλιού» την Κυριακή το απόγευμα, κόντρα στον Πανιώνιο, στην Νέα Σμύρνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα