Τραγωδία στο Μενίδι: Βρέθηκαν κάλυκες κοντά στο δημοτικό- Τρεις προσαγωγές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Tου Πέτρου Καρσιώτη

Κάλυκες που έχουν βληθεί από πυροβόλα όπλα και βρέθηκαν από την Αστυνομία κοντά σε σπίτια που γειτνιάζουν με το δημοτικό σχολείο του Μενιδίου όπου γράφτηκε η ανείπωτη τραγωδία με τον θάνατο από βολίδα του 10χρονου μαθητή, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Από τους ειδικούς των εργαστηρίων, ζητούνται στοιχεία, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην απάντηση του αγωνιώδους ερωτήματος από ποιο πυροβόλο όπλο ρίχτηκε η σφαίρα, η βολίδα της οποίας έπεσε από ψηλά

και έπληξε τον 10χρονο Μάριο στο πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής του τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σαρώνουν την περιοχή για να βρουν στοιχεία

Παράλληλα οι αστυνομικοί πολλών υπηρεσιών που σαρώνουν την περιοχή για να βρουν τον δράστη των αδέσποτων πυροβολισμών το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στο έκτο Δημοτικό Σχολείο, όπου ήταν σε εξέλιξη η σχολική γιορτή, έχουν προσαγάγει τρία άτομα για εξέταση, άγνωστο όμως ακόμη με βάση ποια στοιχεία.

Στο στόχαστρο των αστυνομικών δυνάμεων μπήκαν από την πρώτη στιγμή τέσσερα σπίτια Ρομά που βρίσκονται κοντά στο σχολείο. Όταν οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν επί της οδού Μόρνου για έρευνα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί από τους ενοίκους έφυγαν και δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

Δυο άνδρες και μια γυναίκα έχουν προσαχθεί

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, όπως προαναφέρθηκε, η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.

Πρόκειται για δύο άνδρες 25 και 50 ετών και μια γυναίκα που φέρονται ότι είχαν οργανώσει το γλέντι από όπου πιθανόν «έφυγε» η θανάσιμη βολή, που έκοψε το νήμα της ζωής του μικρού Μάριου.

Κλήσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν κλήσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας με αφορμή συνεστιάσεις Ρομά της περιοχής και τουλάχιστον δύο κλήσεις που έλαβε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης το βράδυ της Πέμπτης, για άσκοπους πυροβολισμούς.

Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβαν αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Το άρθρο Τραγωδία στο Μενίδι: Βρέθηκαν κάλυκες κοντά στο δημοτικό- Τρεις προσαγωγές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα