Τραγωδία στην Κίνα με 11 νεκρούς μεταξύ των οποίων και 8 παιδιά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τραγωδία στην Κίνα, όταν σχολικό λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε μια λίμνη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έντεκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων οκτώ μικρά παιδιά. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην επαρχία Χουνάν της νότιας Κίνας. Το λεωφορείο που μετέφερε τα παιδιά ανατράπηκε ενώ περνούσε από έναν αγροτικό ορεινό δρόμο κοντά στην απομακρυσμένη πόλη Ξιανγκτάν.

Το σχολικό λεωφορείο κατέληξε σε μια λίμνη με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο όλοι οι επιβαίνοντες σε αυτό, τα οκτώ παιδιά οι δυο καθηγητές και ο οδηγός.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua, το λεωφορείο ανατράπηκε από άγνωστη αιτία σε έναν στενό ορεινό χωματόδρομο ο οποίος δεν διέθετε κανένα προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Το δυστύχημα είναι το τελευταίο σε μια σειρά πολύνεκρων τροχαίων με σχολικά λεωφορεία που έχουν προκαλέσει την οργή της κινεζικής κοινής γνώμης εξ αιτίας των συνθηκών μεταφοράς των παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας.

Το άρθρο Τραγωδία στην Κίνα με 11 νεκρούς μεταξύ των οποίων και 8 παιδιά εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα