Του έκαναν το όνειρο... εφιάλτη

Συνήθεια έχει γίνει στον Χουμπ Στέφενς να συναντάει τα τελευταία χρόνια ομάδες από το Ισραήλ. Η αρχή έγινε την σεζόν 2009-10. Οντας προπονητής της Σάλτσμπουργκ ο Στέφενς κλήθηκε να περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα για να οδηγήσει την τότε ομάδα του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η απόπειρα ήταν αποτυχημένη, αφού η Σάλτσμπουργκ ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 και εκτός έδρας με 3-0 και "υποβιβάστηκε" στο Europa League.

Την επόμενη περίοδο

(2010-11) ήταν η σειρά της Χάποελ Τελ Αβίβ να φράξει τον δρόμο της Σάλτσμπουργκ και του Στέφενς προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Χάποελ επικράτησε της Σάλτσμπουργκ εκτός έδρας με 2-3 και με την ισοπαλία 1-1 στο Ισραήλ άφησε ξανά την αυστριακή ομάδα στα... κρύα του λουτρού.

Η παράδοση, πάντως, "γύρισε" την σεζόν 2011-12, όταν ο Στέφενς ως τεχνικός της Σάλκε αντιμετώπισε την Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Ο Ολλανδός τεχνικός πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, 3-1 εντός έδρας και 3-0 στην έδρα της Μακάμπι και, πλέον, έχει την ευκαιρία ως προπονητής του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να "αποδείξει" ότι οι δύο απανωτοί αποκλεισμοί ήταν απλώς μία κακή παρένθεση.

πηγη olapaok.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα