Τόσκας : Και εγώ συνταξιούχος είμαι-Ήταν λάθος η ρίψη δακρυγόνων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αναφερόμενος, στα χθεσινά γεγονότα με την ρίψη χημικών και δακρυγόνων κατά των συνταξιούχων , υποστήριξε -μιλώντας τον Real Fm- πως ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση όπου δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «Είμαι ξεκάθαρος, δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων. Ήταν υπερβολική η χρήση αυτή, γίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις». Ενώ συνέχισε λέγοντας «Ζήτησαν να δουν τον πρωθυπουργό,

τους επετράπη να δουν κάποιο υπουργό, γιατί έλειπε εκείνη την ώρα ο πρωθυπουργός, δεν ήθελαν κι έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια. Σε ότι αφορά το δίκιο και εγώ συνταξιούχος είμαι, μην νομίζετε ότι δεν συμμεριζόμαστε τα προβλήματα αυτών των ανθρώπων, είμαστε στον έκτο χρόνο κρίσης και μνημονίων», σημείωσε.

Ενώ αναφορικά με την δήλωση του Ν. Κακλαμάνη που υποστήριξε πως όποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη , παραιτείται κιόλας, ο κ. Στόκας αναρωτήθηκε πόσες χιλιάδες δακρυγόνα έχουν πέσει επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται πως με σχετική απόφαση της κυβέρνησης απαγορεύτηκε η ρίψη δακρυγόνων και χημικών σε κινητοποιήσεις συνταξιούχων και εργαζόμενων.

Το άρθρο Τόσκας : Και εγώ συνταξιούχος είμαι-Ήταν λάθος η ρίψη δακρυγόνων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα