«Τώρα που έλυσες το πρόβλημά σου και τρούπωσες»: Ο άγνωστος διάλογος της Ραχήλ με τον βουλευτή που θέλει δίδακτρα στα σχολεία

Στον πρώην σύντροφό της στον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη επιτίθεται η Ραχήλ Μακρή στο facebook κοινοποιώντας μια άγνωστη συνομιλία τους.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της, αναφέρεται στον βουλευτή Θεσσαλονίκης που χθες απασχόλησε την επικαιρότητα με τα δίδακτρα στα δημόσια σχολεία,

πως «κάποτε της είχε πει ότι ήρθε στην ορκομωσία (σ.σ.: της Βουλής) με δανεικά λεφτά και ότι είχε πρόβλημα επιβίωσης και ανησυχία για τα παιδιά του».

Δεν παραλείπει φυσικά να τονίσει τη «μετάλλαξη» που υπέστησαν οι κυβερνητικοί βουλετές: «Φαίνεται ότι τώρα που έλυσες το πρόβλημά σου και τρούπωσες (sic), θα κάνεις τα πάντα για την επιβίωσή σου, ακόμα και να ψηφίζεις το να έχουν πρόβλημα επιβίωσης οι άλλοι».

Και συνεχίζει να ρίχνει τα «βέλη» της με την απαραίτητη λυρική αποστροφή: «Τελικά ήρθες με δανεικά για να ορκιστείς εκπρόσωπος των πολιτών, αλλά ήρθες και με δανεικά ιδανικά που προφανώς δεν διαθέτεις και δεν διέθετες ποτέ σου. Κρίμα για την κατάντια σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα