Τόνι Μαυρίδης: Κατηγορεί την Παπαρίζου για σπατάλες

Και πάνω που είχαμε ηρεμήσει, ένα νέο εξώδικο από την πλευρά του πρώην συντρόφου της, είδε το φως της δημοσιότητας!

Φυσικά και αυτό αφορά την εταιρεία καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που διατηρούσαν από κοινού, τα κέρδη και την εφορία!

Χαρακτηριστικό σημείο του εξώδικου σύμφωνα με το “Star” είναι αυτό που καταγγέλλει την τραγουδίστρια για αλόγιστες σπατάλες:

«Καθ’ όλα τα έτη λειτουργίας της εταιρίας προβαίνατε σε αλόγιστες

σπατάλες (πανάκριβα είδη ένδυσης, ταξίδια αναψυχής κ.τ.λ), άσχετες με τις εταιρικές υποχρεώσεις και τον εταιρικό σκοπό, καταβάλλοντας χρήματα από τα έσοδα της εταιρίας μας, ενώ ταυτόχρονα παρανόμως, δεν αποδίδατε σε εμένα τα εταιρικά κέρδη».

Και συνεχίζοντας αναφέρει ότι ουδέποτε η τραγουδίστρια δεν απέδωσε στον ίδιο τα κέρδη που του αναλογούσαν:

«Παρότι έχετε κατ΄ επανάληψη κληθεί, δεν αποδώσατε την λογοδοσία των εσόδων της εταιρίας, και των αναλογούντων σε εμένα κερδών, ουδέποτε μου αποδώσατε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας. Σας δηλώνω ότι καταγγέλλω τη μεταξύ μας υφιστάμενη εταιρία, με την επωνυμία “ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε”».

Τις εισπράξεις όπως αποκάλυψε ο Τόνι της διαχειριζόταν η ίδια η Έλενα, η οποία παρ’ ότι ο παραγωγός έκανε τα πάντα για να προωθήσει την καριέρα της, εκείνη παρέλειπε να τακτοποιεί τα αναλογούντα σε αυτόν.

«Η συμβολή μου στην εταιρία έφτασε σε σημείο να καταστεί η παροχή των υπηρεσιών μου προς αυτή, το κύριο αντικείμενο της εν γένει επαγγελματικής μου δραστηριότητας, συμβάλλοντας στην προσωπική σας καλλιτεχνική επιτυχία».

Ο δικηγόρος του ζητά από την τραγουδίστρια να συζητήσουν την επόμενη βδομάδα ώστε να πραγματοποιηθεί η εκκαθάριση της εταιρείας και η ρύθμιση των οικονομικών τους διαφορών διαφορετικά, θα προβεί σε μήνυση εναντίον της!

Keywords
Τυχαία Θέματα